na vrh

Fototapete mape

Kategorije fototapeta » Fototapete mape

Fototatapete mape, tj. fototapete izrađene od mapa sveta, pojedinih kontinenata, određene zemlje ili mape koja prikazuje određene događaje i mesta mogu biti baš ono što tražite. Prvenstveno namenjene dekoraciji zidova, fototapete mape mogu imati i edukativni karakter. Ukoliko izučavate istoriju ili geografiju, fototapeta sa mapom može poslužiti kao veoma koristan dekorativni element u vašoj radnoj, dnevnoj ili dečijoj sobi.

Fototapete sa mapama predstavljaju i način da pošaljete svoju poruku drugima o omiljenom dobu u istoriji ili da istaknete svoja interesovanja ili afinitet prema nekom mestu ili državi. Imamo veoma raznovrstan asortiman mapa od kojih se mogu izraditi fototapete mape, a ako na ovoj stranici ne možete da pronađete nešto po svojoj želji, možete nam se obratiti za pomoć i savet.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS izrađuje fototapete sa mapama na samolepljivoj PVC foliji po meri i želji naručioca. Izrada je brza, a cena po kvadratu je sigurno među najnižim na tržištu u Srbiji. Izrađene fototapete sa mapama se mogu isporučiti na adresu posredstvom kurirske službe, a možete ih preuzeti i na našoj adresi. Izrada naručene fototapete mape obično traje nekoliko dana, a postavljanje je veoma jednostavno i možete ga uraditi sami. Potrebno je da zid na koji lepite fototapete sa mapom bude ravan i suv, a jak lepak na foliji će učiniti ostalo.

Ukoliko posle nekog vremena poželite da zamenite postojeću fototapetu sa mapom nekom drugom, skidanje je takođe veoma jednostavno i lako i ne oštećuje zidove, niti ostavlja lepljive tragove po njima.