na vrh

Fototapete po meri

Samolepljive fototapete postaju nešto u čemu mnogi od nas uživaju. Za razliku od ranije, kada su se tapete postavljale sporo i zahtevale puno posla, pojavom samolepljivih tapeta uživanje je postalo mnogo veće.

Samolepljive fototapete omogućavaju dekoraciju prostora bez previše muke, a dolaze u širokom spektru stilova i boja tako da se mogu koristiti u mnogim prostorijama u kući. Pored jednostavne montaže i veoma male potrebe za održavanjem, samolepljive fototapete se rade po meri i želji, tako da ne morate kupiti više nego što vam je potrebno.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS ima sve veći asortiman samolepljivih tapeta, što olakšava transformaciju vašeg prostora više nego ikada. Pogledajte naš asortiman samolepljivih fototapeta za zidove i vrata i sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam odgovara.

Jednostavnost montaže je pokretačka snaga popularnosti samolepljivih fototapeta. Jednostavno odlepite PVC sloj sa papirne pozadine i zalepite na zid ili vrata. Ne morate kupovati lepak, valjke ili drugu opremu, fototapeta se bukvalno sama lepi i vrlo brzo možete uživati u novom izgledu zida. Još jedna prednost je što je samolepljive fototapete mogu lako ukloniti kada ste spremni za promenu, bez ostataka lepka ili parčića tapete na zidovima.