na vrh

Fototapete priroda

Kategorije fototapeta » Fototapete priroda

Vidi sve | Stranice:
Vidi sve | Stranice:

Fototapete priroda, još poznate i kao fototapete sa motivima prirode, jedna su od najtraženijih kategorija samolepljivih PVC fototapeta od samog početka njihove izrade. To i ne čudi jer priroda je svima nama bliska i svako ima omiljeni pejzaž ili doba godine kada priroda izgleda baš onako kako volimo. Fototapete priroda se mogu postavljati u bukvalno sve prostorije u stanu, kući ili poslovnom prostoru. Na fototapetama sa motivima prirode mogu biti prolećni, letnji jesenji i zimski pejzaži, kao i razne biljke, cveće ili nebo. Priroda je nepresušan izvor inspiracije, pa fototapete prirode zauzimaju veoma visoku poziciju u interesovanjima naših kupaca. Fototapete sa motivima iz prirode se mogu kombinovati i sa drugim dezenima, kao deo zida ili vrata u dečijoj sobi, što će je učiniti još prijatnijom za boravak i učenje.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS izrađuje fototapete priroda na samolepljivoj PVC foliji po meri i želji naručioca. Izrada je brza, a cena po kvadratu je sigurno među najnižim na tržištu u Srbiji. Izrađene fototapete prirode se mogu isporučiti na adresu posredstvom kurirske službe, a možete ih preuzeti i na našoj adresi. Izrada naručene fototapete sa motivom prirode obično traje nekoliko dana, a postavljanje je veoma jednostavno i možete ga uraditi sami. Potrebno je da zid na koji lepite fototapete priroda bude ravan i suv, a jak lepak na foliji će učiniti ostalo.

Ukoliko posle nekog vremena poželite da zamenite postojeću fototapetu sa motivom prirode nekom drugom, skidanje je takođe veoma jednostavno i lako i ne oštećuje zidove, niti ostavlja lepljive tragove po njima.