na vrh

Fototapete sport

Kategorije fototapeta » Fototapete sport

Fototapete sport sa motivima iz raznih sportova, sa omiljenim sportistima ili sa raznih turnira i dodela nagrada, najćešće se traže od strane dece svih uzrasta. Fototapete sa motivima iz sportova dobar su način da pojačate sportski duh svoje dece. Deca treba da se ugledaju na uspešne sportiste i da vole sport u celini, a izrada fototapeta sport može delom učiniti baš to. Neka svakog dana ispred sebe imaju svoje sportske uzore i neka razmišljaju od odgovornosti i mogućem uspehu.

Fototapete sa motivima iz sporta nisu dobre samo za dečije sobe. One su odličan način da dekorišete zidove plesnih studia, fitnes studia i teretana, kao i drugih prostora namenjenih sportu. Umesto da bojite zidove svog sportskog prostora, naručite fototapete sa motivima sporta i za vrlo kratko vreme imaćete idalan prostor za vežbanje.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS izrađuje fototapete sport na samolepljivoj PVC foliji po meri i želji naručioca. Izrada je brza, a cena po kvadratu je sigurno među najnižim na tržištu u Srbiji. Izrađene fototapete sport se mogu isporučiti na adresu posredstvom kurirske službe, a možete ih preuzeti i na našoj adresi. Izrada naručene fototapete sa motivom iz sportova obično traje nekoliko dana, a postavljanje je veoma jednostavno i možete ga uraditi sami. Potrebno je da zid na koji lepite fototapete sport bude ravan i suv, a jak lepak na foliji će učiniti ostalo.

Ukoliko posle nekog vremena poželite da zamenite postojeću fototapetu sa motivom iz sporta nekom drugom, skidanje je takođe veoma jednostavno i lako i ne oštećuje zidove, niti ostavlja lepljive tragove po njima.