na vrh

Fototapete super heroji

Kategorije fototapeta » Fototapete super heroji

Vidi sve | Stranice:
Vidi sve | Stranice:

Fototapete super heroji, što je i očekivano, najviše su tražene od strane dece. Svako od nas je u nekom dobu imao svog omiljenog super heroja. Danas, super heroji mogu biti u dečijoj sobi u pravoj veličini u vidu fototapete koja se lako i jednostavno postavlja. Dozvolite deci da uživaju u detinjstvu i da se dive onome što najviše vole. Njihova mašta je bezgranična, a ako im omogućite da u maštanju još više uživaju, biće vam večno zahvalna. Fototapete super heroji mogu biti baš ono što će kod vašeg mailšana izazvati oduševljenje i zbog čega će postati bolji.

Zidovi ukrašeni fototapetama sa omiljenim super herojima koji će ih svakoga dana podsećati da postoji dobro za koje se vredi boriti i podsticati ih da razviju odgovornost i pomažu drugima, svakako će samo pomoći u njihovom pravilnom razvoju.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS izrađuje fototapete sport na samolepljivoj PVC foliji po meri i želji naručioca. Izrada je brza, a cena po kvadratu je sigurno među najnižim na tržištu u Srbiji. Izrađene fototapete sport se mogu isporučiti na adresu posredstvom kurirske službe, a možete ih preuzeti i na našoj adresi. Izrada naručene fototapete sa motivom iz sportova obično traje nekoliko dana, a postavljanje je veoma jednostavno i možete ga uraditi sami. Potrebno je da zid na koji lepite fototapete sport bude ravan i suv, a jak lepak na foliji će učiniti ostalo.

Ukoliko posle nekog vremena poželite da zamenite postojeću fototapetu sa motivom iz sporta nekom drugom, skidanje je takođe veoma jednostavno i lako i ne oštećuje zidove, niti ostavlja lepljive tragove po njima.