na vrh

Fototapete za bebe

Kategorije fototapeta » Fototapete za bebe

Vidi sve | Stranice:
Vidi sve | Stranice:

Malo toga može ulepšati sobu novorođenčeta koliko to može učiniti fototapeta za bebe. Bez obzira da li ukrašavate sobu za dečaka, devojčicu ili želite nešto neutralno sa univerzalnom privlačnošću boja i šara, to možete uraditi brzo i jednostavno postavljanjem samolepljivih fototapeta za bebe. Bilo koja od naših fototapeta za bebe lako bi mogla da ukrasi zidove u vašim drugim sobama.

Fototapete za bebe sa životinjama, sa umirujućim šumskim temama, pa čak i samo šare nežnih i umirujućih boja mogu uneti pozitivnu energiju u bebinu sobu. Uvek možete kasnije da fototapetu za bebe zamenite fototapetom za decu, pa će izgledati da i sama dečija soba raste sa vašim mališanom.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS izrađuje fototapete za bebe na samolepljivoj PVC foliji po meri i želji naručioca. Izrada je brza, a cena po kvadratu je sigurno među najnižim na tržištu u Srbiji. Izrađene fototapete za bebe se mogu isporučiti na adresu posredstvom kurirske službe, a možete ih preuzeti i na našoj adresi. Izrada naručene fototapete za bebe obično traje nekoliko dana, a postavljanje je veoma jednostavno i možete ga uraditi sami. Potrebno je da zid na koji lepite fototapete za bebe bude ravan i suv, a jak lepak na foliji će učiniti ostalo. Nema nikakvih isparenja niti štetnih uticaja na okolinu.

Ukoliko posle nekog vremena poželite da zamenite postojeću fototapetu za bebe nekom drugom, skidanje je takođe veoma jednostavno i lako i ne oštećuje zidove, niti ostavlja lepljive tragove po njima.