na vrh

Fototapete za vrata

Kategorije fototapeta » Fototapete za vrata

Fototapete za vrata, često poznate kao nalepnice ili stikeri za vrata, takođe se rade po meri i želji. Izrada fototapete za vrata se radi na identičan način kao i fototapeta za zid, a isti je i način postavljanja. Fototapete za vrata se mogu raditi tako da prekriju deo ili cela vrata, a izbor veličine je na vama.

Izmerite vrata na koja želite da postavite fototapetu i pošaljite nam narudžbenicu prilikom odabira dezena. Mi ćemo se potruditi da brzo i kvalitetno izradimo fototapetu za vrata i dostavimo je na vašu adresu, ukoliko tako želite.

FOTOTAPETEPOZELJI.RS izrađuje fototapete za vrata na samolepljivoj PVC foliji po meri i želji naručioca. Izrada je brza, a cena po kvadratu je sigurno među najnižim na tržištu u Srbiji. Izrađene fototapete za vrata se mogu isporučiti na adresu posredstvom kurirske službe, a možete ih preuzeti i na našoj adresi. Izrada naručene fototapete za vrata obično traje nekoliko dana, a postavljanje je veoma jednostavno i možete ga uraditi sami. Potrebno je da vrata na koja lepite fototapete prebrišete i osušite, a jak lepak na foliji fototapete će učiniti ostalo.

Ukoliko posle nekog vremena poželite da zamenite postojeću fototapetu za vrata nekom drugom, skidanje je takođe veoma jednostavno i lako i ne oštećuje površinu vrata, niti ostavlja lepljive tragove po njima.